lvanka Trump nuk i mban Iotët! / Ja momenti i cili e preki gjatë Iamtumirës së babait të saj

LAJME


Në rreshtin e parë të turmës që përshëndetën ish-presidentin e SHBA-ve, ndodhej vajza e tij, Ivanka Trump, e cila nuk i mbajti dot lotët. Teksa u largua nga Shtëpia e Bardhë duke ia lënë vendin Joe Biden-it, Donald Trumpl u zotua se do të rikthehet në një mënyrë apo një tjetër./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në rreshtin e parë të turmës që përshëndetën ish-presidentin e SHBA-ve, ndodhej vajza e tij, Ivanka Trump, e cila nuk i mbajti dot lotët. Pas saj, mbështetësit e ish-presidentit brohorisnin njëzëri faleminderit Trump