Macron 42, gruaja e tij 67 vjeçare / Ja historia e fèlliqur midis tyre

LAJME


Në këtë foto janë Macron edhe Briggite Macron. Macron ishte vetem 15 vjeç dhe ndërkohë kishte das huri me mësu esen e tij Briggite e cila ishte 40 vjeçare, gjë që çoi në larg imin e mës ueses nga shkolla dhe largimin e Macron nga qyteti që të ndaheshin nga njeri-tjetri.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Por ata perseri mbajtën kontakt me njeri tjetrin derisa Briggite u nda nga burri saj për tu martuar me Macron. Vlen të theksohet fakti se Briggite gjatë kohës kur ishte e lidhur me Macron që ishte nxën ës i saj vetëm 15 vjeç, kishte dy djem më të mëdhej se Macron