Maqedonasi 0fendon shqiptarin: “Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”

LAJME


Maqedonasi 0fendon shqiptarin: Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu

Gjatë ditës së djeshme, në Manastir, një qytetar maqedonas 0fendon shqiptarin i cili po e filmon gjithë ngjarjen. “Këtu asnjë shqiptarë nuk do të mbesë”, i thotë maqedonasi Albin Serifovit.

Të tjerëve ai u thotë të kenë kujdes dhe të mos ndërhyjnë dhe detyron incizuesin të ndalë filmimin.VIDEO