Marin Mema dridhë politikanët: Ja pse hesht politika shqiptare për çështjen e detit

LAJME


Gazetari Marin Mema ka reaguar ashpër sa i takon kufijëve detar mes Greqisë dhe Shqipërisë. Për gazetarin, kufijtë nuk i vendos asnjë shtet, as politika apo Gjykata e Hagës,

duke theksuar se për këtë çështje të ndjeshme për qytetarët duhet e plotë pa ngjyrime politike.

Në një postim në rrjetin social, Mema thekson se Greqia prej një kohe të gjatë e ka shtypur popullin shqiptar dhe për të politika shqiptare hesht sepse ka përfitimeVAZHDO KETU