Marin Mema: Kush po i provokon shqiptarët e fshatit Martinaj të Plavë Gucisë (VlDE0)

LAJME


Kush po i p rovokon shqiptarët e fshatit Martinaj në Mal të zi? Cili është projekti që synon a similimin e tyre? Si h umbën zona të tëra në Plavë dhe Guci? Çfarë f shihet pas dërgatave serbe në Shas, Rumi, por edhe në Shqipëri?

Ndiqni v1deon e plotë të dokumentarit të c iklit ”Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema duke Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive