Marin Mema: Përse Ky Dokumentar I Tmerroi Ekstremistët E Vorio Epirit

LAJME


Dropulli njihet si një zonë ku jeton zyrtarisht pakicë Por a ka qenë gjithmonë kështu? A kanë jetuar edhe shqiptarë në këtë zonë? Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Dokumentat zbulojnë gjithçka…Çfarë qendron pas tyre dhe përse heshtet? E vërteta e madhe. Në fakt dokumentari ka shkaktuar reagime të forta të qarqeve ekstremiste tē cilat nuk kanë nguruar të lëshojnë edhe kërcënime. Cila është arsyeja? Duket se faktet e fort kanë tronditur tezën e tyre historike me ëndrra për “Vorio Epir”. Mos e humbisni videon e plotë më poshtë:etnike greke në .. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive