Mbai në frigorifer dy sfungjerë të lagur, ja për çfarë shërbejnë

LAJME


Mjafton që t’i njomni dy sfungjerë dhe t’i fusni në qese për frigorifer me ngrirje të thellë Edhe pse është bërë shumë normale që në parkun e lojërave të merrni këshillën që menjëherë pasi të lëndohet fëmija, vendin e lënduar t’ia lyeni me margarinë në mënyrë që të zhduket shenja, tani është zbuluar truku i ri, i cili, do ta pranoni, është shumë efikas.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive.

Në të vërtetë, mjafton t’i njomni dy sfungjerë dhe t’i fusni në qese frigoriferi me ngrirje të thellë dhe pastaj në frigorifer.Duhet të jenë sfungjerë të pastër të cilët mirë i njomni me ujë të zakonshëm, i kulloni pak dhe i fusni në qese.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Atë qese mbajeni në frigorifer. Kur fëmija të l ëndohet (gërvishtja, g oditja, p rerja), sfungjerin vendoseni në p lagë dhe mos u brengosni.Është më i mirë se perimet, sepse ato thërrmohen, prandaj nuk mund të përdoren, ndërkaq shumë më mirë është mishi i ngrirë, i cili është tepër i ftohtë për fytyrën e fëmijës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive