Me 6 dhe 7 janar takohen Erdogan-Rama, kryeministri shqiptar merr me vete edhe Sorosin

LAJME


Rama do jetë në Turqi më datë 6 dhe 7 janar, në një vizitë zyrtare me ftesë të mikut të tij Erdogan. Vizita do jetë e nivelit qeveritar dhe në të, siç thuhet zyrtarisht, do diskutohen raporte bilaterale mes dy vendeve.

Ne praninë e delegacionit shqiptar do të mer pjese edhe biri George Soros, Aleksi. Ky i fundit, jo me status zyrtar, ka shprehur dëshirën që të njihet nga afër me liderin turk, e kjo vizitë është parë si mundësi për diçka të tillë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Erdogan nga ana e tij e ka pranuar këtë kërkëse, paçka raporteve të ftohta me miliarderin dhe filantropin amerikan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive