Me dokumente i ka 75 vjet, por do të habiteni sa vjeç është në të vërtetë Sabri Fejzullahu (VIDEO)

Këngëtari i njohur, Sabri Fejzullahu padyshim që është një nga ikonat e muzikës shqiptare, me një karrierë të gjatë në skenën muzikore.

Këngëtari ka rrëfyer shumë gjëra nga jeta e tij private dhe karriera muzikore. Ndër të tjera, ai zbuloi edhe moshën e tij të vërtet.

Ai zbuloi se mosha e tij e vërtet është 76 vite, ndërsa në bazë të regjistrimit në dokumente ai i ka 75 vite. “Une i kam mbushë 75 vite, sipas asaj që jam në çertifikatë të lindjes. Unë në të vërtetë i kam mbush 76 vite, për 77 kam hy. Babai im një vit më vonë më ka regjistru”, tha ai në ATV.

Shiko videon e më poshtme për më shumë: