Më mirë “shac a je çu” s’e me t’vra

LAJME


Protagonistja e vide0s virale “O Shac”

Në rrrjetet socciale është bërë pothuajse virale një vide0 ku një zonjë flet për marrë dhënien e mirë me bashkëshortin e saj.

Ndonëse u konsiderua si një vide0 qesharake dhe u shpërnda me mijëra herë, ky çift po vlerësohen për raportin e tyre të hapur dhe dashurinë që kanë për njëri tjetrin.

Pikërisht ky raport ka inspiruar të tjerët.

Ndërsa IMAGE of KOSOVO kanë bërë një krahasim të këtyre dy paraleleve.Ky është postimi i plotë:

Mirëmëngjesi Kosovë, Më mirë “shac a je çu” s’e me t’vra…

Më mirë “çka më ke dashtë pram” s’e me nda shtratin bashkë me dikënd që të mall.treton e të vr.anë…Shumë më mirë me qesh dikush me ty që shpreh një ndjenjë të bukur, sidoqoftë mënyra që e shprehë, se me qajt për ty që një burrë i jep të drejtë vetes me ta marrë jetën.