Me pasuri ishte ‘milioner’, endacaku vdes nga i ftohti në Milano

LAJME


Një endacak është gjetur i vd3kur, i ngrirë nga i ftohti, në Milano nën një grumbull telash dhe kartonash që ndoshta i konsideronte shtëpi. Strehën e tij për natën, Umberto Quintino Diaco, 75 vjeç, e kishte krijuar pranë stacionit të Porta Garibaldit në Milano.

Por, fare lehtë ai mund të kishte evituar rrugën: në llogarinë e tij bankare kishte më shumë se 100 mijë euro, 19 mijë euro në aksione dhe një pension në Mynih të Gjermanisë prej 750 eurosh në muaj. Historinë e endacakut të pasur, e rrëfen Corriere della Sera. Ai kishte edhe një shtëpi në Kalabri dhe dy furgona në emrin e tij me siguracion të paguar. Me vete kishte edhe 1235 euro kesh.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Por, kishte vendosur të kthehej në një fantazëm për familjen, përgjithnjë. “E kemi kërkuar por nuk ka dashur kurrë që ta gjenim”, thanë familjarët që u kontaktuan nga policia pas identifikimit të 75 vjeçarit.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive