Me qeleshe në ring, përlotet i madhi Florian Marku dhe rrëqeth me fjalët: Pse më dhatë barazim apo patë flamurin kuq e zi ju

LAJME

Me qeleshe në ring, përlotet i madhi Florian Marku dhe rrëqeth me fjalët: Pse më dhatë barazim apo patë flamurin kuq e zi ju?!

Fjala e kampionit tonë: “Jam shumë i zhgënjyer, shumë. Gjy qtarë të tillë mund të ndikojnë keq në karrierën tënde. Kjo nuk ishte një barazim

Këtë e di edhe Stewart. Mos ishte kjo kur panë flamurin me shqiponjë?!. Ska nd aloze! Nuk ka re match, të gjithë e panë se unë e fitova me çin.”

Boksieri shqiptar Florian Marku e ka nisur furishëm duke e rrë zuar Stweartin qysh në raund të dytë. Mirëpo Stewart është çuar sërish në këmbë, për të vazhduar meçin

Florian Marku barazon ndeshjen e radhës ndaj anglezit me shumë forcë në sfidën e Londrës, në raundin e tetë, me nga 76 pikë ndonëse shqiptari e meritoi fitoren.

Florian Marku u mdesh ditën e sotme ne orën 19:05 përballë Stewart. Shqiptari ka një rekord 7-0 në ringun e boksit dhe do të përpiqet ta përmirësojë këto shifra në 8-0.