Media e Beogradit: “Serbia do të përpijë Kosovën dhe Shqipërinë

LAJME


Gazeta serbe “Alo”: e njohur si përkrahëse e Qeverisë në faqen e parë këtë të hënë ia ka kushtuar një shkrimi me doza të forta nacion alizmi./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Alo”, shkuan se presidenti Vuçiq është duke e risjellë Perandorinë e Dushanit. Kjo sipas kësaj gazete, do të fusë në pa nik boshnjakët edhe kroatët. Ndërkohë gazeta tjetë serbe proqeveritare “Telegraf” thotë se shqiptarët duhet t’i kapë pa niku.

Serbia do të përpijë Kosovën dhe Shqipërinë.