Media greke jep alarmin: Erdogani kontrollon Shqipërinë

LAJME


Qasja ekspansioniste e Turqisë në rajon si edhe tenvtativat për të shtrirë ndikim në Ballkan përmes politikave isl amiste të Presidentit Erdogan kanë shq3tësuar Greqinë, e cila tashmë ka hyrë në një fazë riamratimi me ndihmën e Francës.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Huffingtonpost.gr shkruan se Turqia është duke deportuar ekonomikisht në Shqipëri nisur edhe nga marrëdhëniet mes Erdoganit dhe Ramës dhe kjo duhet të bëjë që Greqia të tregojë kujdes duke u fuqizuar sidomos në kufijtë mes këtyre dy shteteve.