Mediat serbe: FSK-ja po bëhet pjesë e NATO-s

LAJME


Mediat serbe shkruajnë se shqiptarët e Kosovës do të realizojnë ëndrrën e tyre uhstarake nga marsi, sepse ata do të përfshihen në kë mbësorinë e NATO-s përmes Gàrdës Kombëtare të Iowa-s.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Gazeta serbe “Politika” shkruan se pjesëtarët e F0rcë e Sigurisë së Kosovës (“Uhstrisë së Kosovës”) do të bëhen pjesë e misioneve paqeruajtëse të Aleancës në Irak dhe Siri.

Gazeta shkruan se partitë politike shqiptare, të cilat po bëjnë fushata për zgjedhje të parakohshme parlamentare, unanimisht ranë dakord të pranojnë ftesën e dërguar nga Amerika në Prishtinë vitin e kaluar dhe miratuan dërgimin e pjesëtarëve të FSK-së në misionet paqeruajtëse të NATO-s, si pjesë e trupave amerikane.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në këtë mënyrë Kosova po i afrohet anëtarësimit në NATO.LAJMI I PLOTE