Mediat serbe: Serbia do e përpi Kosovën dhe Shqipërinë, do kthehet koha e Dushanit

LAJME


Gazeta serbe Informs e njohur si përkrahëse e qeverisë në faqen e parë këtë të hënë ia ka kushtuar një shkrimi me doza të forta naci0 nalizmi.

Informs shkuan se presidenti Vuçiç është duke e risjellë perandorinë e Dushanit. Kjo sipas kësaj gazete do të fusë në p anik boshnjakët edhe kroatët.

Ky shkrim vjen një ditë pasi ministri serb i mbrojtjes foli me doza të f0rta për atë se çfarë duhet të jetë Serbia.Ndërkohë një tjetër gazetë serbe proqeveritare Telegraf thotë se shqiptarët duhet ti kapë pa niku.“Serbia do të përpi Kosovën dhe Shqipërinë”.