Memli Krasniqi: O Albin Kurti kallxom ku je kan në UÇK ti

LAJME


Albin Kurti nuk ka pasë guximin që të jetë ushtar i UCK-së.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Të mundohet ta patentojë veten që e respekton atë flamur më shumë se PDK që është pasuese e UCK-së – këtë mund ta besoj dikush, por unë besoj se kjo rrjedh nga kompleksi i inferioritetit”, ka thënë Krasniqi, njofton Klan Kosova. “Kur është dashtë të japin për Kosovën nuk kanë qenë të gatshëm”.