Mendon se mund ta presë fotelen nga lartë, por e pëson keq

LAJME


Qysh në fillim të v1deos dihej se kjo nuk do të kishte përfundim të mirë. V1deoja më poshtë, e publikuar në Facebook nga UNILAD, tregon momentin qesharak kur dy njerëz janë të bindur se mund ta presin fotelen që një njeri tjetër dëshiron t’ua japë nga lartë.

Të sigurt se mund ta presin atë poshtë, burrat që qëndrojnë mbi bagazhin prapa të veturës, i kërkojnë personit lartë që lirisht ta hedhë fotelen poshtë duke menduar se mund ta presin, transmeton Gazeta Express. Ai e lëshon fotelen nga lartë – dhe sigurisht, nuk mund ta presin. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive