Mërgimtarët drejt vendlindjes, krijohen kolona të gjata në pikat kufitare në veri

LAJME


Festat e fundvitit zakonisht i sjellin mërgimtarët në atdhe. Dashuria për vendlindjen por edhe masat ekstreme që janë marrë në shumicën e shteteve perëndimore ku jetojnë shumë kosovarë i kanë shtyrë ata të nisen që festat t’i kalojnë në vendlindje.

Kolona të gjata janë krijuar në kufirin hungarez. Qindra makina janë parë sonte në kufirin hungarez. Shumica e mërgimtarëve nuk kanë mundur që ta vizitojnë Kosovën gjatë verës për shkak të pvndemisë së corna viursit gjë që e ka dëmtuar ekonomikisht shumë Kosovën. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!