Meridiani: Luizin e kam shok prej vitesh, ai mbart diçka shumë të …

Meridian Ramçaj, ish banori i Big Brother i ftuar sot në “Ftesë në 5” ka treguar se Luizin e ka shok prej shumë vitesh dhe e di të vërtetën në lidhje me situatën që ka shokuar opinionin publik.

Sipas Meridianit, Luizi mbart diçka shumë të madhe brenda vetes, por nuk e thotë siç është.

Meridiani: Luizin e kam shok prej vitesh, ai mbart diçka shumë

“Unë kam vite që e kam shok dhe ai mbart diçka shumë të madhe brenda vetes së tij që ka vendosur mos ta thotë ashtu siç është”, u shpreh Meridiani.