Merkel harron maskën në foltoren e Kuvendit, shihni si kthehet me vrap për ta marrë – VlDE0

LAJME


Një video e kancelares së Gjermanisë, Angela Merkel, po bën xhiron e rrjetit. Gjatë një seance parlamentare, Merkel ka harruar maskën në foltoren e Kuvendit dhe pasi e ka kuptuar është ngritur nga karrigia me nxitim për ta marrë.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ngjarja ka ndodhur disa ditë më parë kur Merkel foli para Bundestagut, duke bërë autokr1tikë mbi kohën e reagimit ndaj përhapjes së pandemise në Gjermani.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT