Merkel i jep shkollë përsëri Serbisë: Kosova është e shqiptarëve dhe jo e Serbisë

LAJME


Merkel i jep shkollë përsëri Serbisë thotë që Kosova është e shqipëtarëve dhe jo e Serbisë. Zonja e parë e Gjermanisë sërish futet në këto deklarata për Kosovën. Merkel ka thënë disa ditë më parë, se Gjermaninë gjithmonë e ka mbrapa për çdo gjë dhe se Gjermania nuk do ta b raktisë asnjëherë Kosovën deri në fund.

Kosova është e shqipëtarëve anë e mbanë botës kudo që janë dhe jo e Serbisë siç thonë disa qytetarë serb, u shpreh Angela Merkel. Kqyrni punët e juaja dhe mos flitni për Kosovën, se Kosova i ka detyrat e tyre për ti përfunduar. Secili le ta drejton shtetin e vet dhe mos t’i f.ut hunët tek Kosova, përfundoi Merkeli.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive