Merkel jep mesazhin e madh të fundvitit: “Më lejoni t’ju them dicka personale..

LAJME


Merkel jep mesazhin e madh të fundvitit: Më lejoni t’ju them dicka personale

Angela Merkel, në fjalimin e saj të Vitit të Ri drejtuar kombit tha se viti 2020 ishte më i vështiri gjatë udhëheqjes së saj 15-vjeçare.

“Më lejoni t’ju them diçka personale në përfundim: brenda 9 muajsh do të zhvillohen zgjedhjet parlamentare dhe unë nuk do të kandidoj përsëri”, ka thënë Merkel, e cila është 66 vjeç.

Prandaj, kjo do të jetë hera e fundit do të mbaj një fjalim të Vitit të Ri për ju”.