Merkel në dyshim për vendimin e madh: “Gjermania drejt mega mbylljes”

LAJME


Siç raportoi e përditshmja gjermane me tirazh më të lartë Bild, Gjermania është në prag të masave edhe më të ashpra ndaj pandemise. Kancelarja Angela Merkel po konsideron futjen e mbylljes më të mprehtë deri më tani – një megalockdown siç e quan Bild.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në Gjermani, një numër rekord i dekjeve nga pandemia u regjistruan çdo ditë dhe po ashtu të enjten, pavarësisht masave të ashpra që synonin frenimin e pandemisë dhe uljen e presionit në sistemin spitalor.