Mesazh i qartë dhe i fuqishëm ndaj Turqisë! / Parlamenti grek nis vitin 2021 me projektligjin për zgjerim në detin Jon

LAJME


Mesazh i qartë dhe i fuqishëm ndaj Turqisë! / Parlamenti grek nis vitin 2021 me projektligjin për zgjerim në detin Jon

Mediat greke bëjnë me dije se projektligji i parë në parlament për 2021 është ai për zgjerimin e 12 miljeve në detin Jon.

Në parlamentin grek do të diskutohet dhe do të votohet për të miratuar si projektligj të parë për këtë vit, atë të zgjerimit nga 6 deri në 12 milje të ujërave detare në detin Jon.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Lajmin e publikon gazeta “To Vima” e cila duke ju referuar burimeve qeveritare thekson se projektligji në fjalë është një mesazh i qartë dhe i fuqishëm ndaj Ankarasë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive