Mësohet gjendja e fëmijes i cili qëndronte i varur dhe kërkonte ndihmë nga babia i tij….

Mësohet gjendja e fëmijes i cili qëndronte i varur dhe kërkonte ndihmë nga babia i tij….

Mësohet gjendja e fëmijes i cili qëndronte i varur dhe kërkonte ndihmë nga babia i tij….
Mësohet gjendja e fëmijes i cili qëndronte i varur dhe kërkonte ndihmë nga babia i tij….

Lajm shum i mirë

Fëmija i cili qëndronte i varur dhe kërkonte ndihmë nga babia i tij, i cili në pamundësi për të bërë diçka tjetër i kërkonte që ta thotë Shahadetin se Allahu është një dhe nuk tjetër, sipas informacioneve ka shpëtuar i gjallë.