Mësojeni se kush e çliroi Kosovën! Ambasadori Amerikan vjen me deklaratën ‘befasuese’ për vitet 1999 në Kosovë

LAJME


Mësojeni kush e çliroi Kosovën. Deklaratë “bo.mbastike” nga zëdhënësi amerikan gjatë viteve 1999 në Kosovë

Zëdhënësi amerikan gjatë Iuftës së Kosovës James Rubin, Iavdëron Thaçin dhe godet Kurtin. Me Tha.çin e kemi mp0shtur Serbinë.

Ndërsa sikur të ndëgjoheshin ata që e kundërshtuan Rambujenë, Kosova nuk do të kishte marrë kurrë mbështetjen e NATO-s dhe pjesa më e madhe e Kosovës do të ishte v rarë, Kosova nuk e meriton një li.der të tillë.