Meta, një pozicionim fizik për mesazhin politik: Përmbytjet, ku është qeveria

LAJME


I pozicionuar fizikisht mes një terreni të shkretë të përmbytur, vetëm dhe pa njerëz në krah apo pas, Meta përcolli mesazhin që sipas tij, autoritetet (d.mth. qeveria) nuk duken gjëkundi.

“Dhjetëra shtëpi, biznese dhe sipërfaqe të konsiderueshme toke, pronë private e publike, nga Veriu në Jug, janë gdhirë nën ujë, por ndihma e strukturave shtetërore për banorët mungon”, shkruan kreu i shtetit në një mesazh në rrjete.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive