Mihrije Braha: Jam femër e kompletuar dhe goxha inteligjente, rrall ka si unë

LAJME


Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi.
Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet mjeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja.

Ajo zbuloi s ekretin se nuk mban mend gjërat, madje nuk i mban mend as “fjaIëkaIimet” e IIogarive të saj s0ciale.
Mihrije Braha tha më pas se ajo e konsideron veten të kompIetuar dhe inteIigjente, përpos që duket bukur