Milaim Zeka: Menjëherë pas formimit të Qeverisë Kurti, do të arrestohen 6 deputetë të Kuvendit të Kosovës

LAJME


Ish- deputeti Milazim Zeka ka paralajmëruar a rr esti me të reja nga Gjykata Speciale, raporton Gazeta Blic.

Sipas tij, menjëherë pas formimit të Qeverisë Kurti pritet të a rre sto hen figura të rëndësishme politike.”Posa të formohet Qeveria Kurti do të a rrest ohet 5-6 deputetë të Kuvendit të Kosovës”, tha ai në Kanal 10.

Sipas Zekës, Haradinaj është tërhequr nga kandidatura për president për tri arsye: Për shkak të dialogut me Serbinë, për shkak të Asociacionit dhe për shkak të a rres timeve nga Gjykata Speciale.

Zeka poashtu ka paraIajmëruar se shpejt do të ngriten numër i madh i a ktaku  zave nga ana e Gjykatës Speciale