Milionerët në Dubai dalin në rrugë për Pavarësinë e Kosovës

LAJME


Kosova ka shënuar 13-vjetorin e shpal ljes së pavarësisë, ndërsa është festuar gjithandej ku ka shqiptar. Përvjetori i pavarësisë së Kosovës është festuar edhe në Dubai në një mënyrë më të veçantë.

Atje shqiptarët mil io nerë kanë stolisur veturat e tyre luk soze me flamuj të Kosovës dhe të Shqipërisë ndërsa kanë dal nëpër rrugë për të festuar./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Pamjet nga festa në Dubai mund t’i shihni ketu. VIDEO