Ministri i Jashtëm grek e ‘falenderon’ Ramën për ‘dhuratën’ e fundvitit

LAJME


Ministri i Jashtëm grek e ‘falenderon’ Ramën për ‘dhuratën’ e fundvitit

Çështja e detit Jon dhe zgjerimi i Greqisë me 12 milje në kufijtë e ujërave territorialë me Shqipërinë ka qenë në qendër të diskutimeve akademike dhe jo vetëm. Ndërkohë ditën e sotme, ministri i Jashtëm grek Nikos Dendias, duket se ka ‘falenderuar’ Ramën për ‘dhuratën’ që ky i fundit u bëri grekëve për fundvit.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Lajmin e bën të ditur vetë kryediplomati grek, i cili thekson se ka diskutuar me kreun e qeverisë shqiptare për zhvillimet e fundit rajonale.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive