Ministri Serb I Mbrojtjes: Duhet T’i Mbrojmë Kufijt, Shqipëtarët Po Punojnë Për ‘Shqipëri Të Madhe’

LAJME


Duhet sa më parë të kemi kufirin e mbr0jtur mirë që “Shqipëria e Madhe” të mos zgjerohet. Ajo që është posaçërisht interesante është se Brukseli dhe NATO po heshtin, ata këtë e kanë dashur dhe e kanë përkrahur. Këtë shqiptarët kurrë nuk do ta bënin pa ta”, ka thënë Vulin.

Vulin ka thënë se kishte dashur që kryetari i Serbisë Vuçiq të arrijë ta bëj kufizimin. “Mirëpo nuk ka gati kurrfarë shanse që të arrihet marrë veshja me shqiptarët. Nëse dikur ka pasur, pas këtyre reagimeve të NATO-s dhe heshtjes së BE-së, me siguri më nuk ka asnjë shans”, ka përfunduar ministri serb.