Ministri Serb i reagon Ramës!: Shqipërinë e Madhe mund ta ndalin vetëm Serbët e Bashkuar!

LAJME


Vulin ak uzon Edi Ramën se po vazhdon punën për krijimin e një “Shqipërie të Madhe”. Ai reagon gjithashtu ndaj Bashkimit Evropian që sipas tij, ka heshtur deri më tani, duke mos bërë asgje. Ministri serb i mbrojtjes tha se po përsëritet ajo që ai e quajti “gënjeshtra që përsëritet se “Shqipëria e Madhe” është një Shqipëri e natyrshme dhe se serbët e bashkuar në një shtet janë një kë rcënim për paqen”./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjithashtu ministri serb në reagimin e tij një ditë më parë ka përdorur fjalën f yese ndaj shqiptarëve, “shiptar” ose “Albanac”, në serbisht. Vetëm serbët e bashkuar mund të ndalojnë “Shqipërinë e Madhe” ka thënë ministri serb.