Ministri Serb me deklaratë!: Shqetësimi i Serbisë është nga Krijimi i Shqipërisë së Madhe!

LAJME


Kryeministri shqiptar Edi Rama dje në mbledhjen e dy qeverive ka deklaruar se porti i Durrësit do të jetë de facto i Kosovës. Për këtë deklaratë ka reaguar ministri i Mbrojtjes së Serbisë Aleksandar Vulin, i cili tha se kjo është përpjekje për të krijuar Shqipërinë e Madhe./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një deklaratë me shkrim, Vulin shprehet se Bashkimi Europian, “si çdoherë deri më tani, do të qëndrojë i heshtur ndaj kësaj deklarate dhe nuk do të ndërmarrë asnjë veprim”.

Ai thotë se “Shqipëria e Madhe” është një lajm i “një kat astrofe të madhe, pri shjes dhe shkat ërrimit të shteteve dhe kombeve në Ballkan”.