Ministri shqiptar me xhup 1500 dollarë, ndërsa Merkel me orë dore 100 paund që ka vite që s’e ndërron

LAJME


Prej disa vitesh zonja e parë e Gjermanisë shfaqet me një orë model Boccia Titanium 285 mm 405-02 me rripa të zi, dhe ka një çmim modest prej 100 paund. Por duket se krejt e kundërta ndodh me politikanët tanë të cilët në çdo moment reklamojnë veshjet e shtrenjta dhe darkat luksoze.

Kujtojmë këtu ministrin e Financave Arben Ahmetaj i cili edhe pse në kohë krize shfaqet me xhup Moncler i cili kushton plot 1590 dollar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Pra një ministër financash në Shqipëri mund të blejë një xhup super të shtrenjtë, ndërsa kancelarja e një prej shteteve më të fuqishme në Europë mban prej disa vitesh orën 100 paund?Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

kretu