Ministri turk, Çavuşoğlu: U treguam të gjithëve se pa Turqinë nuk mund të bëhet diçka

LAJME


Ministri turk, Çavuşoğlu: U treguam të gjithëve se pa Turqinë nuk mund të bëhet diçka

Çavuşoğlu për Mesdheun Lindor: U treguam të gjithëve se pa ne nuk mund të bëhet diçka.

Në vitin 2020 përparësia jonë ishte dip lomacia, por ne zbritëm në terren atje ku u bllokua, përsëri hapëm rrugën e dialogut dhe dip lomacisë.

Jemi të gatshëm që vitin e ardhshëm marrëdhëniet me BE-në t’i zhvillojmë në një mjedis më po/ zitiv. Presim që edhe BE-ja të jetë e gatshme, përfundoi ai.