Ministrja serbe: Kosova dhe Shqipëria po shkatërrojnë themelet e Evropës

LAJME


Мinistrja serbe për Integrime evropiane, Jadranka Joksimoviq, ka reaguar ndaj krijimit të pikave të përbashkëta Kosovë-Shqipëri.

Joksimoviq për tanjug ka thënë se në mënyrën më b rutale po e rr ezikojn rendin evropian” dhe ka shtuar se “aktivitetet e përbashkëta Shqipëri – Kosovë nuk janë në përputhje me vlerat themeltare të Evropës”.