Missi nga Kosova befason me deklaratën e saj: Jam beqare dhe nuk dua burrë shqiptar

LAJME


Një nga të ftuarat në “Shiko Kush LUAN” me moderatore Luana Vjollcën ishte Miss Universe Kosova 2020, Blerta Veseli.

“A je single? Nese po i dashuri yt duhet të jetë nga Kosova apo nga Shqipëria?” ishte kjo pyetja iu drejtua Miss Universe Kosova 2020 dhe përgjigjia e saj habiti të gjithë në studio pasi tha se nuk do një burrë shqiptar.

“Jam single dhe nuk dua burrë shqiptar”, u shpreh Blerta Veseli.