Momenti emocionues kur Halil Kastrati dhuron një banesë për një jetim

Para fillimit të Muajit të Ramazanit është mbajtur një Tribunë Fetare ku i ftuar ka qenë humanisti i njohur, Halil Kastrati.

Ai ka dhuruar një banesë për një jetim i cili ishte muezin i Xhamisë ku po mbahej Tribuna Fetare.

Këto emocione të dhurimit të shtëpive dhe banesave mund t’i ndiqni sonte në Kanal 10 në emisionin ‘E Premtja me Halilin’.

Më poshtë video e dhurimit të banesës: