Momenti kur nga vërshimet shembet komplet muri në këtë qytet të Kosovës

LAJME


Momenti kur nga vërshimet shembet komplet muri në këtë qytet të Kosovës

Keto ditet e fundit, në fshatin Rashinc në Komunën e Shtimës reshjet kanë shkaktuar dëme të mëdha, raporton Gazeta Express. Në vide0n që kanë dërguar lexues dhe ndjekes të Gazetës Express shihet se komplet muri është rrëzuar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Dëme të mëdha janë shkaktuar edhe në disa komuna të tjera te Kosovës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VIDEO