Momenti kur presidenti Thaçi bëhet “horë” me anglishten e tij, qeshin e gjithë salla

LAJME


Forumi që është mbajtur në Alpbach të Austrisë në të cilin për bisedime ishin edhe dy presidentët Thaçi dhe ai i Serbisë, Aleksader Vucic, ka pasur edhe momentet shtendosëse dhe me plot humor.

Ka qenë konferenca për media e presidentit Hashim Thaçi dhe atij të Serbisë ajo që këtë herë është shëndrruar në një skenë humori. Dhe ka qenë pikërisht Thaçi ai i cili ka bërë që të shpërthejnë të qeshura në sallë, “falë” anglishtes së tij të dobët. Madje këtë herë herë ai është bërë edhe për Ooops, rubrikën e famshme të Interaktivit.