MOS KALO PA E URUAR! Sapo më dhuroi Zoti atë që më mungoi prej shumë vitesh kush më uron Zoti e bekoftë.

Sapo u bëra NËNË Pas 15-viteve, Kush më uron Zoti i dhënte atë qe i mungon. Jam nje grua por dua qe te mbetem anonim per shkaqe sigurie. Sod u bera nene per here te pare pas 15 vitesh martes, dhe asnjehere nuk humba shpresat se nje dite do te kem edhe un femijë.

Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije.

Sapo u bëra NËNË Pas 15-viteve, Kush më uron Zoti i dhënte atë qe i mungon. Dua qe te ju them cdo gruaje qe te mbaje shpresa se nje dite do te kete femije.