Moti i keq pushton Europën, jepet àlarmi për shtetet Ballkanike: “Do të bollkohen rrugët”

LAJME


E gjithë Europa është puhstuar nga moti i keq këtë fillimviti dhe pritet që moti i keq të vijojë edhe për javën e ardhshme. Chris Fawkes, raportues për motin në BBC, ka raportuar se sasi të mëdha dëbore priten të pusht0jnë të gjithë Evropën. Si Spanja, ashtu edhe Madridi mund të presin më shumë borë pas stuhisë “Filomena”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai theksoi gjithashtu se do të ketë reshje të mëdha dëbore edhe në zonat e Ballkanit: “Dëborë nga 10-20 cm do të bien nëpër pjesë të Kroacisë, Bosnjës në Kosovë, Serbi dhe zonat veriore të Bullgarisë. Bora mund të shkakt0jë ndërprerje të transportit për këto zona”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive