Muharremi, i pari që merr vak.sinën anti-ko.vid në Kosovë, falënderon Vuçiqin

LAJME


Muharremi, i pari që merr vàk.sinën ànti-ko.vid në Kosovë, falënderon Vuçiqin

Qytetari i parë që ka marrë vàksinën kundër k0r0navi,rusit në Kosovë është Muharrem Bahtijareviqi.

Në veri të Mitrovicës, qytetarë të shumtë kanë shprehur interesimin për të marrë vàksinën, sidomos njerëzit e shtyrë në moshë.

Bahtijareviqi pas vàksinimit ka thënë se ndihet shumë mirë dhe për këtë ai falënderoi presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

“Sapo kam marrë vàksinën, i lumtur dhe jashtëzakonisht mirënjohës që presidenti Vuçiq ka siguruar që ne jemi ndër të parët në Ballkan. Duhet të jemi krenarë që presidenti Vuçiq po na udhëheq në atë drejtim. Ka pasur shumë nga ata që nuk besuan në vàksinën”, deklaroi Muharrem Bahtijareviqi për Kosovo-Online.