NATO i kundërpërgjigjet Rusisë: 300 Avionë dhe 50 mijë Ushtarë kemi në dispozicion

LAJME


Gjeneralët e NATO-s këtë e shprehin hapur duke thënë se janë tëdetyruar që të mbrojnë vendet anëtare në rast a gresioni nga Putini.

Stërvitja më e madhe pas Lutfës së Ftohtë organizohet në Norvegji dhe do të testojë gatishmërinë e vendeve të NATO-s për të reaguar në rast rr eziku nga Rusia. /albeu.com/