NATO ia përplas Serbisë: Mediat tuaja janë pro ruse

LAJME


Rusia po vepron kundër interesave të BE-së dhe NATO-s në Ballkanin Perëndimor me fushata dezinformuese, dhe ky aktivitet është më i dukshëm në Serbi, Bosnjë-Hercegovinë dhe Mal të Zi – raporton agjencia ruse “Interfax“.

“Bosnjë-Herzegovina, Mali i Zi dhe Serbia preken më shumë nga operacionet e informacionit rus që po përpiqen të dobësojnë BE-në dhe NATO në rajon,” thuhet në dokument.

Agjencia nuk specifikon titullin e dokumentit të NATO-s, ndërsa thotë se është botuar të hënën