Ndikimi i Ramës për marrëdhëniet e shkëlqyera me Erdogan: Turqia me mbi 5 Milionë Shqipëtarë (VlDEO)

LAJME


Edhe pse të gjithë mendojmë që në Shqipëri jetojnë më së shumti shqiptarë në botë, atëher jemi g abim, shkruan InfoKosova.

Në një v1deo të pubIikuar ditë më parë në rrjetet social, ku shfaqë 28 shtetet e botës me më shumë shqiptarë, doli të jetë Turqia me mbi 5 Milion shqiptarë, gjë që lë në vendin e dytë Shqipërinë me mbi 2.8 Milion shqiptarë./InfoKosova/Ju ftojmë ta ndiqni v1deon më poshtë me 28 shtetet me më së shumti shqiptarë në botë:Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive