Në hap me kohën Caktohet kandidati i LDK-së për kryeministër në zgjedhjet e reja

LAJME


“Në hap me kohën” – Caktohet kandidati i LDK-së për kryeministër në zgjedhjet e reja?!

Deputetë të Lidhjes Demokratike të Kosovës, kanë shpeshtuar fotografitë me kolegun e tyre, Kujtim Shala.Shkëmb Manaj dhe Arben Gashi, kanë publikuar të dy një fotografi të shoqëruar me kolegun e tyre, Kujtim Shala.“Në hap me kohën. Vazhdojmë rrugëtimin tonë”, shkruan Manaj në këtë fotografi.

Një përshkrim pak a shumë të njejtë kësaj fotografie i ka dhënë edhe shefi i deputetëve të LDK-së, Arben Gashi.“Me perkushtim, besnikeri, dhe pasion. Per LDK, Kosoven dhe idealet qe i perfaqesojme!”, ka shkruar Gashi.Emri i Kujtim Shalës është përmendur shumë kohëve të fundit, si kandidat potencial për udhëhequr me listën zgjedhore të LDK-së.

Por, që ende nuk ka asnjë zyrtarizim nga ana e partisë së Isa Mustafës.