Në Kosovë gjendet vetura që mban vulat e Hitlerit

LAJME


E prodhuar në vitin 1936, kjo veturë është sjellë dhe është restauruar në Kosovë. Kjo veturë pronë e familjes Husaj gjendet në fshatin Nabergjan të Pejës, transmeton Express. Për të mësuar më shumë rreth kësaj veturë shikoni rubrikën Auto Profil të emisionit Autowoman.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT